Les vesprades dels dies 15, 16 i 17 volem crear i volem fer-ho des de la gratuïtat! Per això, hem preparat aquests tallers, com a punt de trobada dels nostres coneixements i experiències i la nostra creativitat.

Tot el que farem serà a partir de materials reciclats! No hi ha normes, qualsevol cosa que se’ns ocórrega serà benvinguda en aquest espai! Només tindrem el material i les ferramentes (cutters, cinta adhesiva, grapadores, fils de diversos materials, serres i serrutxos, tornaviços…) per a construir uns quants objectes. Aixina que vos convidem a totes a aportar més material que necessiteu!

DIMARTS 15: Joguines i titelles.
Mancala (joc tradicional africà per a compartir i intercanviar llavors) i titelles a partir de roba vella, paper i palets de fusta.

DIMECRES 16: Instruments i malabars.
Flautes, flautins, flautons i didgeridoos, tambors i altres instruments de percussió, maraques… A més, podrem fer malabars com staffs (bastons), pals xinesos, maces o buugengs amb plànxes de fusta i uns pocs cargols. 

En acabar també hi farem una sessió musical a partir dels instruments que confeccionem!

DIJOUS 17: Objectes útils i decoració.  CANCEL·LADA! més info ací
Gots i portaciris, cendrers, cossiols penjables, carteres, moneders o capses, coixins impermeables, estants per a guardar cables i tot el que vulgues o necessites, làmpares i plantilles per pintar parets i samarretes i més tipus d’estampacions decoratives…


 

Data i hora: totes les vesprades dels dies 15,16 i 17 – 18:00h

Lloc: carrer del Músic Hipólit, enfront del valenbisi