Comencem el cap de setmana fent esport. Com bé diu el nom de l’activitat, reivindiquem! Podeu aprofitar el nom del vostre equip per tal de defensar / reivindicar / proposar / queixar-se d’alguna cosa que vos motive o moleste, per exemple: l’equip “defensem l’horta”. Practicarem diferents esports (fútbol, basquet, ping-pong) i també jugarem a jocs tradicionals i de cultura popular, continuant amb allò de reivindicar. Tos els equips passaran per tots els esports! També podeu portar pancartes per decorar l’espai o equipacions divertides. 

L’activitat està pensada per a la xicalla, joves i no tan joves! Els equips seran de, com a mínim, 5 persones, però no és necessari que espereu a tindre un grup de 5 per apuntar-vos, podem apanyar-ho perquè totes i tots tinguem equip i puguem participar!

A més a més, us avancem que serà un mundialet on volem promocionar valors com la solidaritat, l’esportivitat i les actituds inclusives i no sexistes, feixistes, homòfobes ni autoritàries. Us animem a participar-hi de forma reivindicativa i original.

 

Data i hora: dissabte 12 de Setembre, 9:30 h, per tal d’organitzar els equips, tancar-los i donar-vos les carpetes amb tota la informació necessària. Cal molta puntualitat, per a que tot quadre i gaudim en col·lectiu!

Lloc: les pistes d’enfront de la parada de tramvia de Vicent Saragossà

Si teniu dubtes podeu escriure al mail: mundialetreivindicatiu@gmail.com